Virágkötészet
Esküvői dekoráció
Esküvő szervezés
Családi események
Céges rendezvények

Céges partik szervezése
Rendezvények éttermek
dekorációja
Kirakatrendezés
Park,- és kertgondozás

Vágott és cserepes növények, kegyeleti kötészet, alkalmi csokrok, dekorációs kiegészítők.

Esküvőszervezés

 

Esküvőink sikere sok mindennek köszönhető. A több éves szervezési tapasztalat a kreativitás és a megbízhatóság. A siker mögött alapos szervezés,hatékony irányítás,megfelelő és folyamatos kapcsolattartás áll a legkiválóbb szolgáltatók bevonásával.

Csakis megbízható, minőségi szolgáltatást végző partnerekkel állunk kapcsolatban. Fontos, hogy mindenki tudja, hogy csapatmunkát végzünk. Így lehetünk sikeresek és csak így lehet minden részletében harmonikus esküvőt megvalósítani.

Árajánlatunk kialakításánál érvényesítjük együttműködő partnereinknél a kedvezményeket, előnyöket, garanciákat. Nem Nektek kell azon gondolkodni, hogy hol és mit tudnátok lefaragni a költségekből, mert gyakran kedvezőbb árakon kínáljuk a szolgáltatóink munkáit, mintha Ti keresitek fel őket árajánlatért.

 

 

 

Ajánlat kérés.

Csak személyes találkozó után adunk ajánlatot, mert csak így ismerhetjük meg igényeiteket, elképzeléseiteket. Milyen stílusú esküvőt szeretnétek ,mi a kedvenc színetek,mi a közös téma amit szívesen látnátok a napotokon.

Az igények és elképzelések alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Amennyiben ezt elfogadjátok és kiválasztjátok azokat a szolgáltatókat, akik megnyerték tetszéseteket megkötjük az együttműködési megállapodást. Szerződéskötés után indulhat a közös munka, hogy megvalósítsuk álmaitokat életetek legszebb napjára.

 

 

 

 

VENDULA Kft.  E-mail: vendula@t-online.huwww.vendulavirag.blogspot.com

Üzlet: 7720 Pécsvárad, Kossuth u. 54. • Tel.: 72/465-292 • Fax: 72/490-587